Макаронна запіканка

вермішель – 250 грам,
шинка – 200 грам,
масло вершкове – 3 ст. ложки,
сметана – 150 г,
яйця – 2 шт.,
сир – 200 г,
сухарі панірувальні – 2 ст. ложки,
сіль за смаком,
червоний перець горошком – 2 шт.
Спосіб приготування страви:
1. Вермішель відварити в підсоленій воді, перемішати її з частиною масла і поставити в тепле місце на 10 хвилин.
2. Сметану збити з яйцями і сіллю.
3. Вермішель з’єднати зі сметанному сумішшю, частиною тертого сиру і перемішати.
4. Шинку нарізати скибочками.
5. Половину вермішельної маси викласти у форму, змащену вершковим маслом і посипану сухарями, потім покласти скибочки шинки і решту маси. Посипати рештою тертого сиру, скропити розтопленим вершковим маслом і запікати 20 хвилин при 200 ° С.
Комментариев нет:
Отправить комментарий