среда, 5 мая 2010 г.


Рисова запіканка з овочами 

25 лютого, 15:51
Iнгредієнти
вершки 150 г
кабачки 1 шт.
солодкий перець 1 шт.
тмин мелений, сіль, перець на смак
часник 2-3 зубчики
довгозернистий рис 150 г
морква 1 шт.
твердий сир 100 г
цибуля 1 шт.
яйця курячі 3 шт.
Складність: середня Час приготування: 60 хв Калорійність: 247 ккал
Рисова запіканка з 
овочами
Фото архів
Рисова запіканка з овочами
0 голосів Щоб проголосувати треба Увійти або зареєструватись
1. Промиваю рис і відварюю його у підсоленій воді. Даю охолонути.
2. Овочі ретельно мию.
3. Перець нарізаю соломкою, кабачок – невеликими кубиками, а моркву натираю на грубій тертці.
4. На розігрітій пательні обсмажую подрібнену цибулю до прозорості.
5. Змішую рис, порізані овочі, цибулю, подрібнений часник, приправляю тмином та чорним перцем. Якщо необхідно – досолюю.
6. Розбиваю яйця, відділяю жовтки від білків. Жовтки поєдную з вершками і тертим сиром, додаю в рис.
7. Білки збиваю і також змішую з рисовою сумішшю.
8. Викладаю масу в форму і запікаю в розігрітій до 200 С духовці 40 хв., до утворення хрусткої шкоринки.
9. Готову запіканку посипаю подрібненою зеленню та нарізаю шматочками.

Комментариев нет:

Отправить комментарий