Рисова запіканка з овочами
25 лютого, 15:51 Iнгредієнти
Складність: середня Час приготування: 60 хв Калорійність: 247 ккал
| вершки | 150 г |
| кабачки | 1 шт. |
| солодкий перець | 1 шт. |
| тмин мелений, сіль, перець | на смак |
| часник | 2-3 зубчики |
| довгозернистий рис | 150 г |
| морква | 1 шт. |
| твердий сир | 100 г |
| цибуля | 1 шт. |
| яйця курячі | 3 шт. |
Рисова запіканка з овочами
1. Промиваю рис і відварюю його у підсоленій воді. Даю охолонути.
2. Овочі ретельно мию.
3. Перець нарізаю соломкою, кабачок – невеликими кубиками, а моркву натираю на грубій тертці.
4. На розігрітій пательні обсмажую подрібнену цибулю до прозорості.
5. Змішую рис, порізані овочі, цибулю, подрібнений часник, приправляю тмином та чорним перцем. Якщо необхідно – досолюю.
6. Розбиваю яйця, відділяю жовтки від білків. Жовтки поєдную з вершками і тертим сиром, додаю в рис.
7. Білки збиваю і також змішую з рисовою сумішшю.
8. Викладаю масу в форму і запікаю в розігрітій до 200 С духовці 40 хв., до утворення хрусткої шкоринки.
9. Готову запіканку посипаю подрібненою зеленню та нарізаю шматочками.
2. Овочі ретельно мию.
3. Перець нарізаю соломкою, кабачок – невеликими кубиками, а моркву натираю на грубій тертці.
4. На розігрітій пательні обсмажую подрібнену цибулю до прозорості.
5. Змішую рис, порізані овочі, цибулю, подрібнений часник, приправляю тмином та чорним перцем. Якщо необхідно – досолюю.
6. Розбиваю яйця, відділяю жовтки від білків. Жовтки поєдную з вершками і тертим сиром, додаю в рис.
7. Білки збиваю і також змішую з рисовою сумішшю.
8. Викладаю масу в форму і запікаю в розігрітій до 200 С духовці 40 хв., до утворення хрусткої шкоринки.
9. Готову запіканку посипаю подрібненою зеленню та нарізаю шматочками.
Комментариев нет:
Отправить комментарий