среда, 5 мая 2010 г.

1 скл. рису
2 скл. молока
200 г сиру
3 яйця
3 ст.л. цукру (крім того ще до каші, як смакує)
1 ст. л. сметани
80 г родзинок
1 велике яблуко
паніровочні сухарі для форми
варення


приготувати густу солодку рисову молочну кашу, охолодити
сир перетерти через сито додати до рисової каші
2 яйця збити з 3 ст.л. цукру і вилити до каші з сиром, вкинути жменю родзинок
вогнетривку форму густо змастити маслом посипати сухарями викласти половину маси зверху по колу дольки яблука далі знову масу
яйце збити з ложкою сметани та змастити зверху запіканку, поставити до духовки на 30хв. при температурі 180 градусів
готову запіканку перевернути на тарілку поливати варенням (у мене черешні у власному соці)
Смачного :)

Комментариев нет:

Отправить комментарий