среда, 5 мая 2010 г.

Рисова запіканка

11/03/2010

Рис – 1 склянка,
Молоко – 1 стакан,
Вода – 2 склянки,
2 яйця,
3 яблука,
Масло вершкове – 20 г,
Цукор – 1-2 ст. ложки,
Сметана – 2-3 ст. ложки,
Сухарі – 2 ст. ложки,
Родзинки,
Варення,
Сіль.
Що робити:
Яйця збити з цукром, додати молоко і перемішати.
Рис зварити у 2-х склянках води до напівготовності.
Яблука очистити від шкірки і насіння, нарізати.
Форму для випічки змастити вершковим маслом, посипати сухарями. Викласти в неї половину рису, яблука та родзинки.
Фрукти закрити другою половиною рису, залити яєчно-молочною сумішшю. Змазати поверхні запіканки сметаною і запекти до готовності.
Запіканку подати з варенням або сметаною – за бажанням.

Комментариев нет:

Отправить комментарий