Яблучно-рисова запіканка | 8 листопада 2007 |
Продукти: 500 г яблук, 120-150 г рису, 0,3 склянки цукру + 3 ст. л. цукру, 50 г вершкового масла, 3 яйця, 2 ст. л. борошна, ванілін, кориця ![]() Приготування: Рис відварити у злегка підсоленій воді, злити воду і охолодити. Із яблук вибрати насіння і порізати. Дно форми щедро змастити олією. Викласти яблука і посипати їх трьома столовими ложками цукру, за бажанням додати корицю. Поставити в духовку при 220 градусів на 30 хвилин. Коли яблука підв’яляться і верхній шар почне змінювати колір, форму вийняти з духовки. Температуру духовки зменшити до 200 градусів. Вершкове масло кімнатної температури збити із цукром, додати яйця, борошно і ванілін. Поверх яблук у форму насипати відварений рис. Залити збитою масою. Для того, щоб верх не припікався, при бажанні форму зверху можна вкрити фольгою. Поставити в духовку на 25-30 хвилин. Запіканка готова, коли яєчна маса застигне не тільки на краях, але й посередині запіканки. Поверхня стане матовою і припиниться булькання. Готову запіканку можна перевернути на пласку велику тарілку яблуками нагору. |
среда, 5 мая 2010 г.
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий