суббота, 9 октября 2010 г.

Торт вершковий «Мозайка» На тортівницю 22см
Бисквіт по любому рецепту
Крем:
250мл вершків 33%
50гр тертого чорного шоколаду
1 стак цукру
200гр м’якого сиру
1 галаретка
300гр різнокольорового мармеладу
На сироп:0.5ст води+2ст л цукру
На прикраси:1плитка шоколаду,кокосова стружка

Вершки збити з цукром на піну.Поступово вводити сир і продовжувати збивати.В кінці додати тертий шоколад.
Бисквіт просочити сиропом.На нижній корж викладаємо мармелад рівним шаром і заливаємо однією частиною крему.Далі знову бісквіт і друга частина крему.Коли застине то на верх даємо кольорову галаретку і ставимо у холод застигати.Прикрасити по бажанню.

Комментариев нет:

Отправить комментарий