суббота, 9 октября 2010 г.

Медівник
Для тіста : 2 яйця;
1 склянка цукру ,
2 ст . л . меду ,
2 ч. л. соди ;
100 гр . вершкового масла ,
3 склянки борошна.
Для крему : 0,6 кг . сметани ;
1,3 склянки цукру.

1. Яйця збити з цукром. Мед покласти в окрему миску і поставити на середній вогонь , постійно помішувати. При закипанні покласти соду і розмішати. Як зашипить , зняти з вогню і відразу додати збиті яйця , тепле вершкове масло і знову поставити на вогонь.
2. Не знімаючи з вогню , добре перемішати міксером , потім додати 1 склянку борошна і знову перемішати . Всипати ще 1 склянку борошна , знову перемішати . Зняти з вогню і додати , що залишилася борошно. Замісити не дуже круте тісто.
3. Розділити тісто на 10 частин і пекти коржі 3 мм завтовшки. Кожну накрити тарілкою і обрізати краї (я робила наоброт , розкачувала корж , випікала , а вже потім готовий корж вирізала по тарілці ) . Коржики випікати в духовці на змащеному рослинним маслом деку при 200 градусах до золотистого кольору.
4. Приготувати крем. Сметану збити з цукром.
5. Остиглі коржі рясно промазати кремом і з'єднати . Верх торта також намазати кремом. (Я намазували крем на корж відразу після приготування , поки наступний остигає, я цей промащую , так він краще й швидше всмоктується і торт можна їсти відразу після приготування , а не чекати поки вбирається крем) .

Комментариев нет:

Отправить комментарий